Archive for the ‘Selamat datang’ Category

Salam kepada pengunjung ammbiz blog,

Dalam meneruskan kesenambungan aktif dalam internet nie , aku mengorak langkah dengan mewujudkan 2 lagi blog pasai minat aku nie . Minat aku pada anime siries Bleach memang tak dapat disangkal lagi . Oleh itu setelah memikior panjang dan sedalam dalamnya maka lahirlah vblog pertama aku yang dinamakan Animaxbleach.

AnimaxBleach ini berkisar mengenai watak utama iaitu Ichigo Kurosaki dalam misi menyelamat kawan2 nya dari kejahatan. ini dihidangkan dari episode 1 sehingga 143 yang sempat aku masukkan la, akan di updatekan nanti le . Pendapat aku pasal Bleach nie , memang Gempak , teruja abis le . Korang mesti tengok , aku rasa tema dan sasaran dia berlainan sket dari series- series lain seperti Naruto. Jalan cerita yang kadang2 tak sabor nak tengok sambungan sirinya . Series Bleach yang terbaru aku tengok sampai skg nie sehingga Bleach Episode 168. Dengar kata dah sampai episode 170.

Lepas korang masuk tengok korang komen le skt pasai cita tu … atau apa2 sahaja komen yang bernas dari visitors yang cerdik pandai nie aku akan tengok untuk memperbaiki .

p.s# Blog satu lagi nanti aku akan review dalam masa terdekat. Masukah dengan klik pada pic dibawah 🙂

Advertisements

Selamat Datang!!!!

Posted: July 27, 2007 in Selamat datang

Selamat datang  kepada semua . Blog baru saya akan menjelajah ke perkara2 bar udalam teknologi  terkini terutama nya IT. Harap enjoy .