Animaxbleach.com

Posted: May 9, 2008 in Selamat datang
Tags: , , , ,

Salam kepada pengunjung ammbiz blog,

Dalam meneruskan kesenambungan aktif dalam internet nie , aku mengorak langkah dengan mewujudkan 2 lagi blog pasai minat aku nie . Minat aku pada anime siries Bleach memang tak dapat disangkal lagi . Oleh itu setelah memikior panjang dan sedalam dalamnya maka lahirlah vblog pertama aku yang dinamakan Animaxbleach.

AnimaxBleach ini berkisar mengenai watak utama iaitu Ichigo Kurosaki dalam misi menyelamat kawan2 nya dari kejahatan. ini dihidangkan dari episode 1 sehingga 143 yang sempat aku masukkan la, akan di updatekan nanti le . Pendapat aku pasal Bleach nie , memang Gempak , teruja abis le . Korang mesti tengok , aku rasa tema dan sasaran dia berlainan sket dari series- series lain seperti Naruto. Jalan cerita yang kadang2 tak sabor nak tengok sambungan sirinya . Series Bleach yang terbaru aku tengok sampai skg nie sehingga Bleach Episode 168. Dengar kata dah sampai episode 170.

Lepas korang masuk tengok korang komen le skt pasai cita tu … atau apa2 sahaja komen yang bernas dari visitors yang cerdik pandai nie aku akan tengok untuk memperbaiki .

p.s# Blog satu lagi nanti aku akan review dalam masa terdekat. Masukah dengan klik pada pic dibawah 🙂

Comments
  1. […] Television Rocker Report wrote an interesting post today on Animaxbleach.comHere’s a quick excerpt…memang Gempak , teruja abis le . Korang mesti tengok , aku rasa tema dan sasaran dia berlainan sket dari series- series lain seperti Naruto. […]

  2. […] Self-Proclaimed Expert wrote an interesting post today on Animaxbleach.comHere’s a quick excerpt…internet nie , aku mengorak langkah dengan mewujudkan 2 lagi blog pasai minat aku nie . Minat aku pada anime siries Bleach memang tak dapat… […]

  3. […] locopro41 wrote an interesting post today onHere’s a quick excerpt […]

  4. I am not a fan of bleach but I have many friends who are fans of the series. I am just not understand why they are obsessed with it..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s