Posts Tagged ‘setem malaysia’

Salam ..

Aku tak sangka aku masuk metro ari tu .. hari keluaran setem Agong. 1st time le kiranya pasuk metro pasal setem nie . utk tatapan korang

Rasa terlalu lama dah tak update kat blog nie , aku banyak menghabiskan masa di Facebook . Sebabnya aku lebih tumpukan kepada Group yang baru setahun jagung. Group tu aku wujudkan untuk peminat2 setem Malaysia/Malaya .

Fanpage tu lebih kepada cam na korang nak jual setem dengan cara”bid” . Maksudnya korang post di sana dengan format yang aku sedia kan . Agak mendapat sambutan yang hangat. Korang bleh klik ” Jual beli Stamps” . Join group ini , nanti aku approve kan .

Itu jer utk kali nie , aku baru siap membungkus brg untuk dihantar kepada pembeli setem . for more info SETEM

Jumpa lagi