Posts Tagged ‘north borneo’

Salam…

lama dah aku tak post kat sini , kali nie aku akan post pasal setem lama aku yg aku beli kat ebay tak salah 3 thn lepas . Kiranya aku buat pelaburan yang tepat le masa tu bila aku beli setem North borneo nie . Masa aku beli setem nie … memang agak murah . Selepas aku menjual balik kira boleh tahan .

nie pic setem yang aku jual .

Dan yg nie juga

Kalau aku boleh jual setem nie , aku rasa korang pun boleh jual gak . yg penting belajar psal setem dan tahu cam na nak pasarkan . Memang berbaloi .

Oleh itu setakat nie je untuk kali nie , esok der interview kerja pulak . doakan aku berjaya hendaknya ye 🙂  .

terima kasih kerana view, more info setem

Advertisements