North Borneo Stamp bernilai tinggi

Posted: December 4, 2011 in EBAY
Tags: , ,

Salam…

lama dah aku tak post kat sini , kali nie aku akan post pasal setem lama aku yg aku beli kat ebay tak salah 3 thn lepas . Kiranya aku buat pelaburan yang tepat le masa tu bila aku beli setem North borneo nie . Masa aku beli setem nie … memang agak murah . Selepas aku menjual balik kira boleh tahan .

nie pic setem yang aku jual .

Dan yg nie juga

Kalau aku boleh jual setem nie , aku rasa korang pun boleh jual gak . yg penting belajar psal setem dan tahu cam na nak pasarkan . Memang berbaloi .

Oleh itu setakat nie je untuk kali nie , esok der interview kerja pulak . doakan aku berjaya hendaknya ye :)  .

terima kasih kerana view, more info setem

Comments
  1. abangjan says:

    Tahniah. Saya juga berminat utk berurus-niaga hal setem ni, cuma tak tau nak mulakan dari mana. Sila lawat http://stampandfdc.blogspot.com/ . Ini adalah kepunyaan kawan saya. Dia minta saya uruskan… adakah saudara berminat… ada banyak lagi yang belum dimasukkan…

  2. Flux says:

    Saya ada juga stamp face value tinggi (Johore SG77) Mmg senang nk jual dgn harga yg tinggi. Tp syg nk jual hehe.

    Sya belum collect borneo stamp lg, masih bru nk completekan stamp johor saja. Mungkin next target utk collect borneo.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s