Listing Duit lama di ebay ( Sales)

Posted: December 9, 2009 in EBAY
Tags: , ,

Salam..

Masih ingat di last postting pasal aku der cerita pasal duit lama yang dilisting di ebay tu… kedua-dua tu ada sales nie saya paparkan yg sempat saya SS .

dan

Kedua-dua coin tu ternyata ada sales . Aku bukan bertujuan nak tunjuk hebat  ke apa ke. Tujuan aku nak yakinkan bahawa ternyata duit lama ada nilai yang tersendiri dan fikirkan lah kalau korang ada duit macam nie bukan 1 atau 2 tapi banyak dari aku .. mesti boleh menjana duit di ebay.

So, korang kena usahakan carik le duit-duit lama dan jual di ebay .. memang berbaloi.

Sampai itu jer utk kali nie … aku baru balik dari Penang. So mlm nie free so aku post hasil di ebay untuk tatapan korang 🙂

Comments
  1. Cikgu Amir says:

    Wah.. Berminat jugak nak mendalami ilmu ebay nie. Sebab saya ada beberapa syiling yang hendak dijual. Jadi bolehlah jadikan ebay sebagai platform🙂

    Boleh tengok-tengok dulu ‘gedung’ jualan saya🙂

    [+] http://www.facebook.com/cikgucinta

    Terima kasih

    Cikgu Amir
    http://www.facebook.com/cikgucinta

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s