No.1 di Google- MALAYA SETEM

Posted: December 27, 2008 in apa aku tulis yek, EBAY
Tags: , , , ,

Salam …

Lama gila sejak aku tak post di blog, yang last aku post masa setem Dato’ Lat tu . Akhirnya dapat juga aku kumpulkan semua cop2 masa minggu setem di Berjaya Times Square ari tu . ia termasuk Pasport Lat atas pertolongan Ladyboss d i Forum Nogold dot com.Apa pun aku rasa nie kira last untuk tahun nie aku akan post . Tahun nie alhamdulillah perjuangan aku kat ebay dah menampakkan hasil. Kira kadang2 hari-hari aku ada sale di ebay.

Paling penting apa yang aku nak cerita kat sini pencapaian blog ammbiz wordpress dot com nie untuk keyword MALAYA SETEM No.1 Di GOOGLE. Pencapaian nie bukan sekelip mata, perlu masa dan minat yang lebih untuk letakkannya di atas. maybe tahun depan aku akan upgrade kan blog percuma nie kepada blog berbayar.mana tahu. Kita tengok tahun depan cam ner . di bawah nie
sempat aku snap atas keyword MALAYA SETEM no.1 dalam 94 ribu lebih.

google

Senambungan dari blog ini , yang paling penting ialah ia berpaut kepada website utama aku iaitu website e-commerce atau yang tak lain tak bukan AMMBIZ
. Di ammbiz lah segalanya bermula.. tak ku sangka selain aku menjual duit lama di ammbiz dot com aku dah mula menjual setem-setem malaya . Sambutannya amat menggalakkan terutama di luar negara.

Setem malaya , north borneo dan setem Sarawak mendapat permintaan yang tinggi dari pengumpul setem untuk melengkapkan koleksi mereka. Aku pun tak sangka aku dapat menjual setem di United Kingdom 7(tujuh) keping dalam hampir 100 pound atau convert to RM dalam RM500.00. Selain dari Adsense aku yang agak slow , jualan di ebay membantu aku terus menjana wang. harap ia akan terus berkembang utk tahun depan .

Perancangan untuk tahun depan masih belum terlintas lagi , aku rasa aku akan mula membuat senarai tak lama lagi. Masih banyak yang aku perlu belajar dan pertajamkan agar ia menjadi sempurna untuk tahun depan. ia masih lagi menjadi fokus aku tahun depan dalam ebay terutama minat aku dalam MALAYA SETEM .

Akhir kata untuk sekian kalinya aku menulis untuk tahun 2008 , agar tahun depan aku berdoa akan memberi aku rezeki yang lebih dalam mencari wang di internet.

Comments
  1. zool says:

    Caiyoklah bro.. Aku sebenar penah gak survey tengok2 org jual setem..
    Baru berjumpa.. Bagus2…

    Aku penah bercita-cita nak jual setem untuk collector tapi ilmu pasal setem ni 0.. Mungkin diterbengkalaikan,..

    ZOol
    http://www.ligakampung.com/blog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s