Wang kertas Brunei

Posted: August 8, 2008 in perniagaan online
Tags: ,

salam ,

baru-baru nie aku ada bid di ebay utuk wang kertas Brunei tahun 1983  dalam 5 keping ” Running Number “gs  Wang kertas tu pun dah sampai dan ada dalam simpanan aku … UNC tu , cantik betul wang kertas tu , hati aku puas akhirnya ianya ada dalam tangan aku🙂

Harga bid kat ebay untuk wang kertas tu boleh tahan la jugak harganya . Adalah juga aku lawan bid ngan orang masa tu . Akhirnya aku menang juga. Tak salah aku wang kertas Brunei ini “2nd series ” .

Aku suka bid dan dapatkan duit lama nie terutamanya wang kertas yang “UNC” . Ia bermaksud  is masih keras wang tu , macam kita baru dapatkan wang tu di bank atau baru dapat duit raya plak .

Selain itu aku baru jer berjaya menjual di ebay FDC atau Sampul surat hari Pertama untuk pertandingan perahu panjang naga . Aku jual harga murah jer . cuba lihat ..

cam ner sempoi kan , tak kisah le bila korang baru ke lama start hobi nie , yg penting ia memberi kepuasan kepada tuan empunya dan ternyata satu hobi leh menjana pendapatan🙂

Comments
  1. TH says:

    waa. sampul surat pun leh jual ek..

  2. maman says:

    berapa ringgit jual perahu naga tu??

    btw. maman ada linkkan ur blog from my blog..

  3. ammbiz says:

    tak mahal maman dlm RM15.00 cam tu jer ..

  4. usahawankekal says:

    bagus la web ni…niche yg lain ni…bgs teruskan….
    thumbs up untuk blog bro hehe………..

  5. ammbiz says:

    thanks bro usahawankekal .. byk lagi kena improve nie ,.. huhuhu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s